Resa till Tyskland

Väljer man att resa till Tyskland så finns det mycket som erbjuder den svenske turisten. Vare sig man är intresserad av historia eller om man vill känna på det tyska natt och utelivet, eller om man vill shoppa i några av de största köpcentrumen. Tyskland är det mest befolkade landet i Europa men på en yta som är 80 % av Sverige, så nog finns det utrymme för att hitta spännande och roliga aktiviteter. Besöker man till exempel Berlin så kan man handla på östra Berlins shoppingboulevard Schönhauser Allee, eller besöka berömda museer som Neues museum och Altes museum som finns med på Unescos världsarvslista.

Besöker man Hamburg så finns det berömda Hagenbecks djurpark från 1874 som var först med djur som kunder ströva omkring mer fritt. Eller så kan man känna pulsen på Hamburgs nöjesliv då det finns otaliga restauranger och caféer som alltid har mycket besökare. Oavsett vad man är ute efter så går det med högsta sannolikhet att finna i Tyskland. Och idag finns det väldigt många olika möjligheter att snabbt ta sig till de tyska storstäderna på bekvämt sätt.  En resa till Tyskland passar det ivriga kompisgänget lika bra som den lugna barnfamiljen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>